Zakopane, Auschwitz, Krakkó, Wieliczka
Ország: Lengyelország
Régió: Zakopane
Város: Zakopane
Típus: Körutazás, Városlátogatás
Utazás: Busszal
Szálláshely: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazásazonosító: 625633
További indulási időpontok
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Zakopane, Auschwitz, Krakkó, Wieliczka
2024.  március 21-24 (4nap/3 éj)


1.nap: Kaposvár -Besztercebánya-Árvaváralja- Zakopane
Indulás 04.00-kor Kaposvárról a JYSK Áruház előtti parkolóból. Utazás Besztercebányára, ahol pihenő, vásárlási/étkezési lehetőség. Továbbutazás, majd fotószünet Árvaváraljánál. Érkezés a szállásra, Zakopánéba az esti órákban. Szállás elfoglalása, lovaskocsikázás/termál fürdő, majd vacsorázási lehetőség.
2. nap: Birkenau – Auschwitz - Krakkó
Reggeli után Birkenau náci koncentrációs táborba, majd Auschwitzba látogatunk. A II. Világháború idején rengeteg magyar zsidót, romát hurcoltak ide. Sorstalanságukat, történetüket ismerjük meg, s az biztos, hogy a múzeum látogatás 3 órája után más emberként lépünk ki a drótkerítésen kívülre. Késő délután Krakkóba látogatunk. A zsidónegyedben megtekintjük az egyik legszebb állapotban megmaradt zsinagógát, betérünk a fiatalok által manapság olyan kedveltnek ítélt negyed trendi bárjaiba, kávézóiba. Sétánk után ellátogatunk Schindler gyárához és a régi gettó területére. Szállás és fakultatív vacsora Zakopánéban.
3. nap: Krakkó – Wieliczkai Sóbánya
A reggelit követően buszos utazás, majd gyalogos városnézés Krakkóban: Wawel dombon a Katedrális, melyben a királyi sírok találhatóak, Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián kapu, Barbakán. Délután az Unesco Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával ismerkedünk. Szállás és fakultatív vacsora Zakopánéban.
4. nap: Zakopane – Gubalowka csúcs - Kaposvár 
Megreggelizve bepakolunk a buszba, majd Zakopáné belvárosában sétálunk, felvonózunk a Gubalowka csúcsára. Dél körül hazaindulunk. Donovalyban, a szlovák síparadicsomban pihenő, majd délnek húzunk. Érkezés Kaposvárra az éjszakai órákban.

Részvételi díj: 89 000 Ft/fő, mely magában foglalja az utazás, a szállás, a reggeli és az idegenvezetés díját.

Külön költség a három vacsora díja, mely összesen 15 000 Ft/fő, a biztosítás, mely 2 160 Ft/fő, üdülőhelyi díj: 30 PLN, valamint a belépők:

HA ÉRTESÜLNI AKAR LEGÚJABB HÍREINKRŐL
EUB utasbiztosítás