Autóbuszbérlési lehetőség!
Apartman Crikvenicán
Pannonhalma, Zirc
Postojnai barlang és Predjama vára
CSOPORTSZERVEZŐKNEK


Országos szervezői hálózat kialakítását tűztük ki célul magunk elé.

Mit adunk pontosan, miért érdemes velünk közösen szervezni:

·         Kiemelt jutalékot adunk a hozzánk utasokat hozó, csoportokat szervező partnereinknek.

·         Az alap az, hogy minden tizedik fizető utas után a tizenegyedik személy ingyenes, ez egy negyvenfős fizető csoport esetén pl. 4 ingyen helyet jelent

·         a szervező családtagjai is, a beszervezett létszámtól függően ingyen, vagy kedvezményesen utaznak!

·         Nagyobb megrendelő, folyamatosan szervező partnerünket akár megbízásos jogviszonnyal foglalkoztatjuk!

·         Bárhová, bármit meg tudunk szervezni, átvállalva a felelősséget, gondot és macerát a szervezéssel, foglalással kapcsolatban. Iskolák esetében ingyenes bemutató prezentációt tartunk, sőt átvállaljuk a jelentkezési díjak beszedését is!

·         Ha tíz fő alatti utast tud a partnerünk beszervezni, akkor is adunk jutalékot!

·         Mindent szabályosan, a törvényeket szigorúan betartva, legálisan szervezünk, így nem érheti partnerünket támadás a tevékenységével kapcsolatban. Ennek megfelelően fellépünk a feketén szervező, engedéllyel nem rendelkező kontárok, magánszemélyek és buszosokkal szemben!

·         Ön megálmodja, mi pedig szolgáltatással megerősítve Önnel közösen megvalósítjuk az utazást!

·         Úttól és szolgáltatástól függően átvállaljuk a szervezés költségeit (telefonálás, reklám és szóróanyag, plakátok nyomdai költségei, boríték, bélyeg).

Baráti körök, nyugdíjas klubok, érdekképviseletek

            Kiemelt célcsoportunk a nyugdíjas csoportok, munkahelyi közösségek, érdekképviseletek, munkahelyi szervezetek, egyesületek.

·         Minden zárt, fix csoport (minimum 35 fő) csoport szervezése esetén 10 fizető utasonként jár az 1 fő ingyenesség!

·         Egyéb kedvezmények, ajándékok, tomboladíjak. Autóbuszos játékok/ meglepetések várnak a csoportjának tagjaira, hogy örök emlékű, csodálatos élményekkel gazdagodjanak.  

Tanároknak, Projekt vezetőknek, Osztályfőnököknek

  • Kiemelten foglalkozunk a diákok és a tantestületek utazásával
  • Fix, garantált csoportok (minimum 40 fő) szervezése esetén az ingyenes helyek mellett (minden 10 fizető után 1 ingyenesség) kedvezményes, vagy ingyenes kiállást biztosítunk. Sőt, a meghirdetett árnál jóval kedvezőbb csoportárat adunk!
  • Kiemelt tiszteletdíjat biztosítunk teljesítmény, azaz a megrendelt csoportok után!
  • A nálunk szolgáltatást megrendelő iskolák rendezvényeire, báljaira tomboladíjat ajánlunk fel!

Angol nyelvtanároknak:

  • Komplett csoportok szervezése esetén (minimum 40 fő) jár az ingyenes tanárkísérői hely. Ez függ a választott szállás minőségétől is, pl. mobilehome-os elhelyezés esetén 6, családoknál történő elhelyezés esetén 8 beszervezett diák után adjuk az ingyenességet.
  • A fő szerevezőnek minden egyéb az utazással kapcsolatos költségét, belépődíját átvállaljuk, sőt 10 főnként 40 £ költőpénzt is biztosítunk!
  • A november 30-ig nálunk szolgáltatást foglaló pedagógusokat ingyenes bécsi, vagy grazi adventi programunkra hívjuk!
  • Az sem probléma, ha tíz fő alatti a jelentkezők száma. Őket társítjuk, azaz egy másik (korosztályban hasonló) iskolai csoporttal közösen utaztatjuk. Itt is érvényesek a kedvezmények!

 

HA ÉRTESÜLNI AKAR LEGÚJABB HÍREINKRŐL