Autóbuszbérlési lehetőség!
Apartman Crikvenicán
Pannonhalma, Zirc
Postojnai barlang és Predjama vára

Tisztelt Intézményvezető!

Kedves Régi és Leendő Új Partnerünk!

A januárban várhatóan kiírásra kerülő 2019/20 évi Határtalanul! Program pályázattal kapcsolatban keresem Önt, hogy figyelmébe ajánljam ezt a kiváló lehetőséget arra, hogy intézménye diákjai teljesen ingyen fantasztikus élményekkel gazdagodjanak! Ezzel párhuzamosan szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi együttműködési lehetőséget intézményük és Hermes Tours Diákutazási Iroda között. A kiírás értelmében az idei tanévben hatodikos, a megvalósítás során hetedik osztályos diákok, valamint a középiskolás tanulók utazhatnak.

Hasonlóan a tavalyi kiíráshoz, diákonként maximum 60.000 Ft összegre lehet pályázni felvidéki, kárpátaljai, délvidéki és erdélyi kirándulások teljes körű megvalósítására. Az új kiírásban a baleset-, betegség és poggyász, valamint felelősség biztosítást is magában foglalja a program! A kirándulások önrésztől mentesek, ingyenesek a diákoknak és a kísérő tanároknak is! Hasonlóan a 2018-es kiíráshoz, tanárok sem ingyen dolgoznak: három fő kísérőtanárnak napi 15.000 Ft munkadíjat biztosít a pályázat.

Ezek általában közismert információk, mi levelünkkel nem csak a lehetőségre hívnánk fel a figyelmet, hanem a velünk való közös együttműködésben rejlő plusz kedvezményekre! Ezek közül emelnék ki néhányat a teljesség igénye nélkül a következőkben:

Közvetlen segítséget nyújtunk a pályázat megírásához! Helyben vagyunk, azonnali, személyes, intézményükre szabott tanácsadást vállalunk!

Eddig minden pályázatunk nyert!

Velünk a legegyszerűbb a pályázat lebonyolítása, és ami még fontosabb, elszámolása!

Utazási irodánk a Kaposvári Tankerület stratégiai partnere!

Saját tulajdonú, 12 éves, minden igényt és elképzelést kielégítő, WIFI-vel felszerelt autóbusszal, megbízható és kedves, a programot ismerő sofőrökkel dolgozunk! Levelünkben mellékelem az autóbuszunkról készült fotókat.

Valós, visszaellenőrizhető referenciákkal rendelkezünk, minden utunk kölcsönös megelégedettséggel, élményekkel feltöltött diákok hazaérkezésével ért véget!

Kidolgozott, jól sikerült, bevált programokat kínálunk Horvátországba, a Délvidékre, a Felvidékre, Erdélybe és a Kárpátaljára, és természetesen alkalmazkodunk az Önök kéréséhez, igényeihez, elképzeléseihez!

Minőségi szállásokat foglalunk, általában szállodában, igényes családi panziókban!

Napi háromszori ellátást biztosítunk, általában büfé reggelit, minimum háromfogásos vacsorát itallal!

Kis osztálylétszámú iskolai csoportoknak is lehetőséget kínálunk az utazáshoz. Részükre megpróbálunk másik, kis létszámú társiskolát biztosítani az utazáshoz.

A végére hagytuk a legfontosabbat, hogy az együttműködés megkötése esetén a teljes körű felelősség utazási irodánkra hárul! Szigorú ellenőrzés várható a 27/2017.(X.18.) EMMI rendelet betartásával kapcsolatban. Ahol a csoportban már hét gyerek utazik, az már iskolai csapatnak minősül, azaz az őket szállító autóbusznak fiatalabbnak kell lennie, mint 13 év. A sofőrnek rendelkeznie kell az alvási apnue szindrómás igazolással. Be kell a menetlevelet is csatolni, amelyből azonnal beazonosítható rendszám alapján a jármű, annak életkora, a sofőrök személye.

Reméljük, az együttműködésre irányuló szándékunk kedvező fogadtatásra talál az Önök részéről, és lehetőségünk lesz a közeljövőben Önnel, és az érintett kollégákkal egy személyes találkozásra is!

A felejthetetlen élményt, az örök emlékeket, a diákok mosolyát pedig személyesen garantálom!

HA ÉRTESÜLNI AKAR LEGÚJABB HÍREINKRŐL